Om oss  

Vi är fyra stycken högpresterande, medvetna och omtänksamma killar som går årskurs tre på det Ekonomiska programmet vid Viktor Rydberg Jarlaplans Gymnasium. Vi upplever att seniorer idag inte får tillräckligt mycket teknisk och praktiskt support i vardagen vilket vi kände oss manade att ändra på. Därav startade vi UF-företaget SeniorSupport där vi kan bistå seniorer med teknisk och praktisk support.

               Frank Regen

Frank är företagets IT-chef. Han har koll på tekniken bakom organisationen; han har designat hemsidan och är huvudansvarig för att hjälpa seniorer in i den digitala världen. Frank har tidigare jobbat som både fotbolls- och tennistränare för barn samt på dagis och har en stor erfarenhet när det kommer till ledarskap, assistans och att skapa nya positiva relationer med kunder. 

              Stelio Varrone

Stelio är företagets Verkställande Direktör. Utanför skolan och företaget barnvaktar Stelio och är ekonomiansvarig på VRG-Jarlaplans elevkår. Stelios styrkor är att han är målmedveten och har ett stort intresse för att utvidga sin kunskap. Stelio spelar även fotboll och är engagerad i olika sporter.

              Nils Britton

Nils är företagets marknadschef. Som marknadschef ansvarar Nils för kundkontakt, företagskontakt och Public Relations. Nils är seriös i sitt arbete, därtill har han gedigen erfarenhet från servicebranschen. Nils är i övrigt Sponsoransvarig vid Viktor Rydberg Jarlaplans Elevkår, har AM- körkort, och har mottagit Stipendium från föregående skola för sina prestationer.

                  Felix Svensson

Felix är företagets ekonomiska chef. Som ekonomichef håller han koll på bokföringen, kontakten med banken och andra allmänna ekonomiska frågor. Felix är en driven och engagerad kille som även har mycket goda kunskaper inom ekonomi. Utöver skolan har Felix stora erfarenheter inom serviceyrket samt ett starkt engagemang i skolans olika utskott och kommittéer.